1. Home › 
  2. › 
  3. Online vergaderen: doelgericht & efficiënt

Online vergaderen: doelgericht & efficiënt

Indien je op minimaal 1 van hogerstaande vragen een positief antwoord geeft, dan is deze  workshop op afstand zeker nuttig voor jou!

Na het volgen van deze workshop:

Niveau Basic
Leervorm Live Webinar

Beschikbare data

22/05/2023 - 09:00u - 12:30u - Online vergaderen: doelgericht & efficiënt

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Deze opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level opleiding: deze opleiding vereist geen voorkennis en behandelt de basisprincipes van het onderwerp.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal:

Docenten

Christophe Allard
Personal development