1. Home › 
  2. › 
  3. Leidinggeven aan agile teams - Live webinar

Leidinggeven aan agile teams - Live webinar

Een unieke dag waarin de succesfactoren voor transformatie in een digitale context aan bod komen, en waarin de vertaling naar de dagelijkse praktijk en nuttige discussies onder de deelnemers centraal staan.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Niveau Advanced
Type opleiding E-learning, Blended learning

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Een inspirerende strategie voor transformatie

Vanuit een goed begrip van de huidige trends op het vlak van klantgedrag en technologie kom je tot een inspirerende visie en een duidelijke call to action, in lijn met de waarden van jouw organisatie.

Een cultuur van continu leren stimuleren

Bedrijven hebben nood aan mensen die anderen inspireren door hun learnings en ervaring te delen. We bespreken de krachtige methodiek van learning ambassador als basis voor een leercultuur.

Een wendbare organisatie neerzetten

Van een agile mindset en vaardigheden tot een wendbare organisatie en de aansturing ervan. De best practices van in het ICT departement kan je echter niet zomaar blindelings toepassen in de business.

Virtuele teams bouwen en laten werken

De uitdagingen bij virtuele teams zijn om enerzijds een goede team identiteit en teamspirit te hebben en om vertrouwen op te bouwen. Anderzijds om doelgericht vanop afstand en met nieuwe tools samen te werken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1 daagse opleiding (2x 3 lesuren per dag)

Uren: 9u-12u30

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Extra informatie:

Hoe start je de webinar vlot op? Je ontvangt een login en een wachtwoord per e-mail om toegang te krijgen tot ons platform. In het platform vind je een link. Door op de geplande datum te klikken start de webinar via Webex. 
Om bijscholingspunten te behalen is het belangrijk om met je eigen naam in te loggen, de volledige trainingsdag te volgen en de door de trainer voorgestelde vragen te beantwoorden. Volg de opleiding niet met meerdere personen via eenzelfde pc.

 

Methodologie

Type opleiding: Online, blended learning

Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via jouw scherm. Je kunt met de trainer communiceren en vragen stellen.

Opleidingsmateriaal

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van de aangereikte topics. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Docenten

Elke Struys