1. Home › 
  2. › 
  3. In connectie blijven met mijn collega's tijdens COVID-19 - Live Webinar

In connectie blijven met mijn collega's tijdens COVID-19 - Live Webinar

Omwille van de Corona-crisismaatregelen wordt de meerderheid onder de actieve bevolking genoodzaakt om thuis te werken. Hoewel thuiswerk vele voordelen biedt, is dit niet altijd een evidentie.

Wanneer er echter lang op afstand gewerkt wordt, kampen zowel werknemer als werkgever met de nieuwe uitdaging om voldoende verbonden te blijven en vlot samen te werken. Tijdens lange periodes van afzondering en werken op afstand duiken immers vaak symptomen op als eenzaamheid, een gebrek aan energie en een gevoel van zinloosheid opduiken onder de medewerkers. Door de afwezigheid van regelmatig oogcontact, fysieke aanraking, dagelijkse momenten van uitwisseling, … wordt door de werknemers een gebrek aan verbinding ervaren met zowel het team, de leidinggevende, de werkomgeving als met de werkinhoud.

Hoe zorg je er tijdens “Covid-19” voor dat u bovenvermelde symptomen vermijdt en een gevoel van “verbondenheid” blijft ervaren met jouw collega’s, ook op afstand? 

Na het volgen van deze workshop:

Niveau Basic
Type opleiding E-learning, Blended learning

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

Deze opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1/2 opleidingsdag

Uren: 9u - 12u30

Plaats: Deze opleiding zal online gegeven worden.

Extra info:

Methodologie

Type opleiding
Tijdens Live Webinars zie je de presentatie en de trainer live via jouw scherm. Je kan met de trainer communiceren en vragen stellen.


Opleidingsmateriaal

Docenten

Martine De Prijcker
Personal development