1. Home › 
  2. › 
  3. Homo Digitalis Hybridis®, effectieve commerciële videogesprekken

Homo Digitalis Hybridis®, effectieve commerciële videogesprekken

Onderzoek wijst uit dat face-to-face onderhandelen vaker een deal oplevert dan een online onderhandeling. Maar toch hebben beide vormen hun voordelen. Wanneer kies je voor een online meeting en wanneer voor persoonlijke interactie? En hoe kan je toch een online onderhandeling maximaal doen slagen?

Deze opleiding heeft als doelstelling om u een antwoord te bieden op volgende vragen :

De opleiding is afgestemd op de praktijk van een organisatie en biedt een succesvolle mix van praktijk en theorie, je wordt frequent uitgedaagd en uitgenodigd om de uitgewisselde best practices zelf toe te passen.

Je ontvang na elke workshop een video-opname (die je kan herbekijken) en een presentatie van de opleiding, met daarin documenten die direct kan gebruiken in een videogesprek.

Niveau Basic
Leervorm Live Webinar

Beschikbare data

19/09/2023 - 09:00u - 16:00u - Homo Digitalis Hybridis®, effectieve commerciële videogesprekken

22/09/2023 - 09:00u - 16:00u - Homo Digitalis Hybridis®, effectieve commerciële videogesprekken

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Personal development opleiding: deze opleiding vereist geen specifieke voorkennis.

Programma

INHOUD

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Live webinar’ volg je digitaal in groep. Het is ‘learning-apart-together’. Op een afgesproken tijdstip loggen docent en deelnemers in op een videoconference-tool, elk van op de eigen locatie en met de eigen computer. Via camera, microfoon en chatfunctie van deze tool is er mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Opleidingsmateriaal:

Docenten

Fred Hamerlinck
Personal development