1. Home › 
  2. › 
  3. Het nieuwe werken, wat betekent dit voor mij als medewerker?

Het nieuwe werken, wat betekent dit voor mij als medewerker?

Thuiswerk, flexibel werken, satellietkantoren,... Iedereen heeft de termen wel gehoord en iedereen wordt in zijn omgeving wel geconfronteerd met "Het Nieuwe Werken". Doelstelling van deze cursus is een beter inzicht te verschaffen in deze nieuwe manieren van werken, je eigen weg hier in terug te vinden, en te leren werken aan een transparante vertrouwensrelatie hieromtrent met je collega’s en leidinggevende.

Niveau Basic
Type opleiding Klassikaal

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen, met name door werknemers die zelf of in hun team te maken krijgen met nieuwe manieren van werken.

Vereiste voorkennis

Basic level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Tijdens deze opleiding wordt het volgende programma doorlopen:

IK

IK en HNW

Goede afspraken maken goede vrienden

Keuzes maken

Zorgen over "remote werken":

Praktische informatie

Duurtijd: 1-daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel

Extra info: Voorafgaandelijk aan de opleidingsdag zal een korte opdracht verstuurd worden naar de deelnemers om de werk- en leefweek in kaart te brengen. Tijdens de coaching zorgt de lesgever niet alleen voor de input, maar wordt er ook kennis gedeeld door ervaringen en input van de deelnemers.

Methodologie

Vorm: Klassikaal

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. De focus ligt op praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases. Via praktische opdrachten in kleine groepjes wordt aan de deelnemers de mogelijkheid geboden om te reflecteren over bepaalde aspecten van de aangereikte topics. Na feedback van de groep en de trainer kunnen die eventueel verder uitgewerkt worden.

Lesmateriaal: Powerpoint presentatie (slides)

Docenten

Jan Laurijssen
Personal development