1. Home › 
  2. › 
  3. Fiscaliteit van de woonkredieten

Fiscaliteit van de woonkredieten

Tijdens dit tweedaagse opleidingsprogramma zullen de krachtlijnen van de fiscaliteit voor woonkredieten worden uiteengezet aan de hand van talrijke concrete voorbeelden en bijzondere gevallen die zich vaak voordoen. De opleiding wordt gegeven op een manier die erg praktisch en didactisch is, met het oog op een maximale bruikbaarheid op het terrein.

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Financieel
Niveau Advanced
Leervorm Klassikale opleiding

Punten

  • Verzekeringen: 4 p/u
  • Hypothecaire kredieten: 8 p/u

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 700.010
500176 C + H bijscholing hypothecaire kredieten

Beschikbare data

09/03/2023 - 09:00u - 17:00u - Fiscaliteit van woonkredieten - dag 1

10/03/2023 - 09:00u - 17:00u - Fiscaliteit van woonkredieten - dag 2

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Advanced level opleiding: deze opleiding vereist een algemene basiskennis van het onderwerp.

Extra voorkennis vereist: kennis van de zakelijke rechten inzake onroerende goederen, de verschillende kredietvormen, de waarborgen, de hypotheekoverdracht, levensverzekeringen, enz.

Programma

INHOUD

PRAKTISCHE INFORMATIE

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform, aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Lesmateriaal: Powerpoint presentatie (slides)

Verzekeringen: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de onderscheiden verzekeringstakken, overeenkomstig art. 270 van de wet van 4 april 2014.

Docenten

Maurice De Mey
Retail banking
Taxation & regulations
Credits