1. Home › 
  2. › 
  3. Fiscaliteit van de woonkredieten

Fiscaliteit van de woonkredieten

Deze opleiding heeft als doelstelling om:

Categorie Financieel
Niveau Advanced
Type opleiding E-learning, Blended learning

Punten

  • Verzekeringen: 4 p/u
  • Hypothecaire kredieten: 8 p/u

Geregelde bijscholing

Examen/Bijscholing 700.010
500176 C + H bijscholing hypothecaire kredieten

Beschikbare data

02/12/2021 - 09:00u - 17:00u - Fiscaliteit van woonkredieten

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Advanced level: biedt praktijkgerichte toepassingen op de reeds verworven theoretische kennis van de "basic level" opleidingen (uitdiepen). 

Extra voorkennis vereist: kennis van de zakelijke rechten inzake onroerende goederen, de verschillende kredietvormen, de waarborgen, de hypotheekoverdracht, levensverzekeringen, enz.

Programma

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 2-daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats:  De opleiding zal online gebeurd

Methodologie

Type opleiding: online

Tijdens onze interactieve opleidingen staan we zo dicht mogelijk bij de werkpraktijk van elke dag. Praktijktips, handige schema’s en herkenbare situaties of cases staan centraal. Tegelijk overladen onze trainers u niet met wetsartikelen, maar ze spreken de taal die u elke dag gebruikt in de praktijk.

Info:

Tijdens dit tweedaagse opleidingsprogramma zullen de krachtlijnen van de fiscaliteit voor woonkredieten worden uiteengezet aan de hand van talrijke concrete voorbeelden en bijzondere gevallen die zich vaak voordoen.

De opleiding wordt gegeven op een manier die erg praktisch en didactisch is, met het oog op een maximale bruikbaarheid op het terrein.

Lesmateriaal: Powerpoint presentatie (slides)

Verzekeringen: De opleiding betreft de technische kennis m.b.t. de onderscheiden verzekeringstakken, overeenkomstig art. 270 van de wet van 4 april 2014.

Docenten

Maurice De Mey
Retail banking
Taxation & regulations
Credits