1. Home › 
  2. › 
  3. Effectief en duurzaam onderhandelen

Effectief en duurzaam onderhandelen

Hoe haal je het beste resultaat uit een onderhandeling terwijl je tegelijk een goede professionele relatie uitbouwt?

Iedereen onderhandelt dagelijks: discussies over werkingsbudgetten, contractonderhandelingen met klanten, leveranciers of onderaannemers, een interne meeting waar je een business strategie voorstelt, een salaris onderhandeling, gesprekken met de overheid enz.

Succesvol onderhandelen begint met een sterke strategische voorbereiding om nadien flexibel te kunnen schakelen aan de onderhandelingstafel.  Daarnaast zorgt een goed psychologisch en communicatief inzicht ervoor dat je je resultaat optimaliseert en tegelijk bruggen bouwt.

De meeste mensen onderhandelen vanuit een buikgevoel.  Na deze masterclass onderhandelt u niet alleen bewuster én doeltreffender, maar ook mét een beter resultaat.

Aan de hand van concrete voorbeelden, oefeningen, inzichten en tips & tricks, krijgt u een kader aangereikt waarmee u in elke onderhandeling concreet aan de slag kan.

Deze opleiding zorgt er meer in het bijzonder voor dat u:

Niveau Basic
Type opleiding Klassikaal

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding richt zich tot alle professionals die dagelijks professioneel (intern en/of extern) onderhandelen en hier ook al enkele jaren ervaring in hebben. 

De opleiding kan onder meer gevolgd worden door mensen die werkzaam zijn als:

Vereiste voorkennis

Basic level:

 

Programma

DAG 1:

DAG 2:

 

Praktische informatie

Duurtijd: 2-daagse opleiding

Uren: 9u-17u (6 lesuren per dag)

Plaats: Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel

Methodologie

Type opleiding:

Classroom

Opleidingsmateriaal:

PowerPoint presentatie

Docenten

Ellen Onkelinx
Personal development