1. Home › 
  2. › 
  3. De rol van de financiële instellingen in de circulaire economie

De rol van de financiële instellingen in de circulaire economie

De Circulaire Economie is in volle ontwikkeling. Het is een mogelijk oplossing voor de klimaat problematiek en de schaarste aan grondstoffen. De transitie naar een Circulaire Economie heeft veel business en financiële gevolgen. De rol van financiën is cruciaal. Hoe kunnen de financiële spelers best hiermee omgaan ?

Deze opleiding heeft als doelstelling om inzicht te geven in:

Categorie Financieel
Niveau Basic
Type opleiding Klassikale opleiding

Punten

  • Bank: 3 p/u

Geregelde bijscholing

Beschikbare data

17/11/2022 - 09:00u - 12:30u - De rol van de financiële instellingen in de circulaire economie

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Vereiste voorkennis

Basic level: onderricht vooral theoretische concepten om zo een algemeen overzicht bij te brengen (initiatie).

Programma

INHOUD

Voorbereiding deelnemers:

Ter voorbereiding kan je deze websites al even doornemen: https://vlaanderen-circulair.be/nlhttps://economiecirculaire.wallonie.behttps://ellenmacarthurfoundation.org.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duurtijd: 1/2 daagse opleiding

Uren: 9u-12u30

Plaats: Febelfin Academy, Koning Albert II laan 19, 1000 Brussel

Methodologie

Een ‘Klassikale opleiding’ volg je in groep. Je bent samen met de andere deelnemers en de docent aanwezig op een afgesproken tijdstip in hetzelfde leslokaal. Er is mogelijkheid tot interactie en feedback, zowel van de deelnemers naar de docent toe als omgekeerd. Het lesmateriaal bestaat als basis uit een presentatie via het MyFA leerplatform , aangevuld met diversen zoals (digitale syllabus, presentatie, audiovisuele fragmenten, …).Type opleiding: Classroom

Tijdens onze theoretische opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen worden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door uzelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Opleidingsmateriaal: Powerpoint presentatie

Docenten

Philip Bollen
Retail banking