1. Home › 
  2. › 
  3. Communiceer en denk beter via Mind Mapping

Communiceer en denk beter via Mind Mapping

Hoe krijg je wat je denkt uit je hoofd en op papier? Hoe lukt het je tijdens chaotische besprekingen de kern vast te houden? Hoe kan je informatie uit een opleiding of boek beter ordenen en onthouden? Met mindmappen gaat dat moeiteloos.

Mindmappen is een breinvriendelijke manier van opslaan van informatie. Doordat je werkt met zelf gekozen kleuren, tekeningen, symbolen en pijlen om informatie te structureren, komen zelfs na jaren aantekeningen weer tot leven. Daarnaast is het ook een handige techniek om te brainstormen.

Deze opleiding heeft als doelstelling om jou inzicht te geven in

Verder kan je na deze dag:

Niveau Basic
Type opleiding Klassikaal

Beschikbare data

03/09/2020 - Communiceer en denk beter via Mind Mapping

Ik schrijf mij in

Geef ons uw interesse door indien er geen datum beschikbaar is, de geplande datum voor u niet past en/of deze sessie volzet is. Van zodra een vijftal personen ingeschreven zijn op de interesselijst stellen wij u een nieuwe datum voor. Uw inschrijving op de interesselijst is kosteloos en zonder enige verplichting.

Schrijf u in op de interesselijst

Doelgroep

De opleiding kan gevolgd worden door verschillende doelgroepen:

Iedereen die zichzelf professioneel wil ontwikkelen en sneller wil leren, informatie verwerken en zijn creativiteit vergroten. Mind Mapping® kan ingezet worden op alle niveaus in een onderneming.

Mindmappen is onmisbaar voor wie:

Vereiste voorkennis

Basic Level: Er is geen specifieke voorkennis vereist voor deze opleiding.

Programma

Inhoud

Praktische informatie

Duurtijd: 1 opleidingsdag

Uren: 9u-17u (6 lesuren)

Plaats:

Standaard gaan onze opleidingen door te Febelfin Academy, Phoenix gebouw - Koning Albert II-laan 19 1210 Brussel tenzij anders vermeld in de titel van de opleiding (zie bovenaan).

Gaat de opleiding door op een externe locatie? We verwijzen u graag door naar onze FAQ: https://www.febelfin-academy.be/nl/vragen/algemeen/waar-vindt-mijn-opleiding-plaats

Methodologie

Type opleiding: Classroom

Tijdens onze opleidingen bieden we een combinatie aan van theorie en oefeningen. De cases, voorbeelden en oefeningen werden uit de dagelijkse praktijk gehaald of worden door uzelf aangebracht en vervolgens opgelost onder begeleiding van de trainer.

Een ‘evidence based’ methodologie wordt gebruikt die stoelt op de recentste inzichten van Brain Based Learning (of breincentraal leren) en die de transfer van het aangeleerde naar de praktijk vooropstelt. ?

Opleidingsmateriaal:

Docenten

Ilse Bal
Personal development